Πότε θα έρθει και με ποιες αλλαγές το νέο Inspire απο την DJI

DJI-Inspire-1-Official-Specifications_f_improf_550x309

Μετά την ανακοίνωση του νέου Phantom 4 η DJI όπως δείχνουν τα πράγματα ετοιμάζει νέο μοντέλο Inspire.

H DJI πρίν απο λίγες ημέρες ανακοίνωσε το Phantom 4 φυσικά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι στο κοντινό μέλλον θα δούμε και νέο μοντέλο για το Inspire, υπάρχουν ωστόσο κάποιες ενδείξεις όπως η πτώση τιμών στο Inspire 1 που μας προϊδεάζουν για την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου με πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης μέσα στον Απρίλιο.

Αν και εφόσον επαληθευτεί η εκτίμηση μου για την κυκλοφορία νέου μοντέλου Inspire απο την DJI ποιες είναι οι αλλαγές που θα θέλαμε να υπάρχουν.

  • Μεγαλύτερη μπαταρία : Μια καινούργια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα θα αύξανε τους χρόνους πτήσης, ταυτόχρονα η DJI πρέπει να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στο quality control των μπαταριών της για να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ξαφνικής απώλειας ισχύος που παρατηρούνται.
  • Σύστημα αποφυγής εμποδίων : Καλοδεχούμενο θα ήταν κάποιο σύστημα αποφυγής εμποδίων παρόμοιο με αυτό του Matrice 100 ή του Phantom 4
  • Καινούργιος controller με Lightbridge 2 και δεύτερη FPV κάμερα : Ενας νέος controller με Lightbridge 2 θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια στο Inspire και ποιό σταθερό σήμα βίντεο ταυτόχρονα το Inspire με την προσθήκη και δεύτερης κάμερας θα αποκτούσε πιο ολοκληρωμένο σύστημα χειρισμού για τις περιπτώσεις χειρισμού απο δύο χειριστές.
  • Νέα μοτέρ : Βελτιωμένα μοτέρ, λιγότερη κατανάλωση και λίγο μεγαλύτερη ισχύ.
  • Δεύτερη πυξίδα και IMU : Μια δεύτερη πυξίδα και IMU θα βοηθούσε πολύ και θα έδινε την δυνατότητα στο Inspire να αποκτήσει έξυπνες λειτουργίες όπως ActiveTrack και καλύτερο FollowMe mode.
  • Νέα κάμερα : Πολύ πιθανό είναι να δούμε νέα κάμερα στο επερχόμενο Inspire ή και νέους φακούς, εδώ να σας θυμίσω την συνεργασία που έχει ανακοινώσει η DJI με την Hasselblad.

Το να προσπαθείς να μαντέψεις είναι λίγο παρακινδυνευμένο αλλά η DJI μπορεί εύκολα να υλοποιήσει τις αλλαγές που παράθεσα.

Ακόμη δεν γνωρίζω πότε και αν ανακοινωθεί νέο μοντέλο Inspire απο την DJI αλλά βάση λογικής αυτό δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Giannis
Προηγούμενο Άρθρο

Vertical Studio η εφαρμογή που υπόσχεται object tracking για το Phantom 3 και Inspire 1

Επόμενο Άρθρο

Χρήσιμες οδηγίες για τους χρήστες drone

You might be interested in …

τιμες phantom

H DJI γιορτάζει 10 χρόνια και ρίχνει τις τιμές των Phantom 3

H DJI γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της στον τομέα των drones και προσφέρει το Phantom 3 σε μειωμένη τιμή. Κατά την άποψη μου οι μειωμένες τιμές της σειράς Phantom 3 που προσφέρει η DJI […]

powereye-drone

PowerEye ενα all-in-one drone για επαγγελματίες

  Εως το τέλος του 2016 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο drone PowerEye της PowerVision, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε στην InterDrone στο Las Vegas η εταιρεία το PowerEye είναι ένα all-in-one drone σχεδιασμένο […]

Xiaomi Mi Drone 4K

Το Xiaomi Mi Drone 4K/1080p ήρθε για να ανατρέψει όσα ξέραμε για την οικογένεια των Premium filmography drones. Πρόκειται για το drone που έχει λανσάρει η Xiaomi από τον Μάιο του 2016 και δεν έχει […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.