Typhoon Q500 4K, ένα ενδιαφέρον drone με κορυφαία χαρακτηριστικά

Typhoon Q500 4K

Το Typhoon Q500 4K της Yuneec είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον drone και σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρει είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του Phantom 3.

To Typhoon Q500 4K προσφέρει λήψη video σε ανάλυση 4K στα 30fps ή Full HD 1080p στα 120fps και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε ανάλυση 12 megapixels. Η κάμερα του CGO3 έχει γωνία λήψης 115 μοιρών χωρίς ενοχλητικές παραμορφώσεις, δέχεται microSD κάρτες μνήμης μέχρι 128 GB, επίσης είναι δυνατός ο καθορισμός  της ισορροπίας λευκού, του ISO και της ταχύτητας κλείστρου. Επιπλέον ο χειριστής του μπορεί να βγάλει φωτογραφίες κατά την λήψη video, και έχει την επιλογή αποθήκευσης τους σε Raw αρχεία (DNG).
Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Q500 4K είναι ότι στο τηλεχειριστήριο του έχει ενσωματωμένη μια συσκευή Android οπότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιηθεί το tablet ή το smartphone σας, επίσης η ποιότητα της οθόνης του ελεγκτή είναι πάρα πολύ καλή.
Φυσικά ο έλεγχος της κάμερας μπορεί να γίνει προαιρετικά και μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής με iOS ή Android, μέσω της εφαρμογής CGO3 Smartphone APP.

To Typhoon Q500 4K διαθέτει Gimbal 3 αξόνων, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε ειδική λαβή για την λήψη videos με το χέρι (στην λαβή μπορεί να τοποθετηθεί smartphone με οθόνη μέχρι 6.4″ για να βλέπετε τι βιντεοσκόπειτε).

Το drone της Yuneec έχει αυτονομία πτήσης 25 λεπτών (διαθέτει LiPo μπαταρία των 5.400 mAh) και ανάμεσα στις λειτουργίες του υπάρχουν οι λειτουργίες “Watch Me” και “Follow Me”, μέσω των οποίων μπορεί να ακολουθήσει τον χρήστη του και να τον καταγράφει από απόσταση, ενσωματώνει και λειτουργίες “Dymanic Return Home” και “Low-Battery Return Home” για άμεση επιστροφή του στο σημείο που βρίσκεται ο χειριστής του και λειτουργία “No Fly Zone” για τον περιορισμό πτήσης σε απαγορευμένες περιοχές, όπως κοντά σε αεροδρόμια κ.λ.π.

Η εμβέλεια του Typhoon Q500 4K είναι 800 μέτρα και μπορεί να φθάσει σε ύψος 400 μέτρων.

Η τιμή του είναι στα 1.300 ευρώ και μαζί με τον drone μια μπαταρία και το χειριστήριο παίρνετε και την ειδική λαβή για να τοποθετήσετε την κάμερα του drone.

Typhoon Q500 4K etc

Giannis
Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσίαση DJI Phantom 3

Επόμενο Άρθρο

Βιντεοσκόπηση με drone

You might be interested in …

Αγορα drone

Αγορά drone: προτάσεις για αρχάριους

Σκέφτεστε να αγοράσετε το πρώτο σας drone / quadcopter και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Τα drone/quadcopter που ακολουθούν τα επέλεξα με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ποιότητα, την ευκολία χρήσης και την τιμή […]

Drone and video

Βιντεοσκόπηση με drone

H εξέλιξη που έχουν τα drones καθώς και το σχετικά χαμηλό κόστος έχουν ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες στους τομείς της φωτογραφίας, βίντεο, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και άλλους επαγγελματικούς χώρους, τα drones έχουν την δυνατότητα να πετούν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.