Plotagraph: η εφαρμογή που δίνει κίνηση στις φωτογραφίες σας

 

Πιστεύω ότι οι κινούμενες εικόνες θα είναι ένα πολύ καλό εργαλείο μάρκετινγκ στο μέλλον, το Plotagraph βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογίας και λόγο της ευκολίας και ταχύτητας που παρέχει αποφάσισα να γράψω για αυτό.

Τι είναι το PLOTAGRAPH;

Ξεκινάτε με μια απλή φωτογραφία  όπως ένα JPG και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε το Plotagraph για να το “ζωντανέψετε”.

Η φωτογραφία που προκύπτει είναι μια εικόνα με ομαλά επαναλαμβανόμενο κινούμενο μοτίβο και σταθερά σημεία, αρχικά ορίζετε τα σημεία που θέλετε να είναι κινούμενα και στη συνέχεια ορίζετε το εύρος και το direction και έχετε μια εντυπωσιακή κινούμενη εικόνα.

Οι επιλογές για την μορφοποίηση της φωτογραφίας είναι πάρα πολλές και με λίγη φαντασία μπορείτε να πάρετε εκπληκτικά αποτελέσματα μετατρέποντας τις φωτογραφίες σας σε κινούμενες.

Μπορείτε να εξαγάγετε τη τελική φωτογραφία ως gif ή MP4 ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Συνιστάται η εξαγωγή ως MP4 με τουλάχιστον τέσσερα δευτερόλεπτα χρονικό όριο για χρήση στο Facebook ή στο Instagram καθώς η λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής θα ενεργοποιηθεί και θα έχει συνεχώς ροή εικόνα σας, ως gifs για το Twitter και τα blog posts.

 

Ανασκόπηση εκδόσεων

Η εφαρμογή διατίθεται σε 2 εκδόσεις την desktop και την mobile για συσκευές iOS.

H desktop έκδοση διατίθεται για Windows & Mac και έχει 2 τύπους, web application και κλασική εφαρμογή που τρέχει χωρίς την χρήση κάποιου προγράμματος περιήγησης.

Η εφαρμογή έχει μια free έκδοση και 2 εκδόσεις με πληρωμή την PRO & PRO +, η free έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες αλλά μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες κερδίζοντας οπαδούς & like στο group Plotagraph Social του Facebook, αυτό παίρνει πολύ χρόνο και είναι καλύτερο να προχωρήσετε και να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να αναβαθμίσετε / downgrade / ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή!

Χρησιμοποιώ το Plotagraph από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε σε όλες τις εκδόσεις Web, iPad, iPhone. Η εφαρμογή για desktop έχει αρκετές παραπάνω δυνατότητες από την εφαρμογή για iPhone/iPad, προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως την εφαρμογή για iOS γιατί μου αρέσει η ταχύτητα και η ευκολία που προσφέρει στην μετατροπή της εικόνας σε κινούμενη.

Αυτό που μου άρεσε σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι σε περίπου 5 λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικό και μοναδικό περιεχόμενο από τις φωτογραφίες σας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής είναι εδώ

Giannis

Σχετικά άρθρα

Phantom-3-series-comparison

Παρουσίαση DJI Phantom 3

Στις αρχές του  2013 και σε μια περίοδο που η τεχνολογία FPV (First Person View) έχει αρχίσει να γίνεται όλοένα και πιο διαδεδομένη στο χώρο των τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων, μια κινέζικη εταιρία, η DJI με ιστορία από το 2006 στο χώρο τον drones , εισήγαγε στην αγορά το DJI Phantom. Το Phantom, είχε δυνατότητες που κανένα […]

DJI-Osmo-hardware

Osmo μια ημι-επαγγελματική κάμερα για όλους απο την DJI

Για λίγες ημέρες είχα στα χέρια μου μια Osmo της DJI και σας γράφω τις εντυπώσεις που είχα από την χρήση της. Η Osmo είναι μια φορητή κάμερα που μπορεί να τραβάει βίντεο σε 4k και φωτογραφίες 12MP. Δημιουργήθηκε από τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή εμπορικά διαθεσίμων drone την DJI, αποτελείται από δύο κομμάτια, μια λαβή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.